ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden versie maart 2020

- De ochtend voor de fotosessie wordt bepaald of het door kan gaan in verband met het weer. Bij slecht weer of ziekte van één van ons zal er kosteloos een nieuwe datum worden gepland.
- Bij familieproblemen of andere situaties waarbij de fotoshoot onverhoopt niet door gaan, dient u dit uiterlijk 24 uur voor de geplande fotoshoot te melden. Indien niet, wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Dit omdat ik die dag vrij heb gehouden voor uw fotosessie en voorbereidingen heb gedaan.
- BenteFotografie is niet aansprakelijk voor lichamelijke of materiële schade voor, tijdens of na de fotosessie.
- Ik lever geen onbewerkte bestanden. Mijn werk bestaat uit het fotograferen en het nabewerken, dat maakt uiteindelijk het eindproduct.
- De foto's mogen door de klant zelf uit worden gekozen. Behalve de previewfoto, die wordt door mijzelf geselecteerd.
- Ik kan niet garanderen dat elk idee dat we uitwerken tijden de fotoshoot, ook gerealiseerd wordt. Het kan zijn dat bij het selecteren van de foto’s sommige concepten minder mooi zijn uitgepakt dan verwacht.
- Op de foto’s zit mijn copyright. Het bewerken en bijsnijden van mijn foto’s is niet toegestaan. Bij het delen van de foto’s op sociale media dient mijn logo goed zichtbaar te zijn.
- Ik mag de foto’s die gemaakt zijn bij uw fotosessie gebruiken en plaatsen op mijn website en sociale mediakanalen. Wilt u dit liever niet? Of bepaalde foto’s niet? Dan graag voor de fotosessie of direct erna vermelden.
- Omdat ik naast fotograferen nog meer andere verplichtingen heb. Kan ik geen vast termijn aanhouden voor selectie- en bewerkingstijd. Meestal heb ik de foto’s klaar 2 à 3 weken na de fotosessie.
- Betaling dient vóór of direct na de fotosessie plaats te vinden. Er worden geen foto’s geleverd als er nog niet is betaald.
- Betaling geschiedt op rekening door middel van een factuur.
- Prijzen die worden genoemd op de site van BenteFotografie zijn inclusief BTW.


Cadeaubonnen

- Een cadeaubon kunt u inleveren bij een ‘normale’ fotoshoot zoals die vermeldt staan op mijn site. Dus de vaste informatie geldt (zoals aantal foto’s en de tijd die wordt genomen voor een fotoshoot).
- Het bedrag is excl. eventuele reiskosten, die worden gerekend buiten een straal van 20 km vanaf 9356 HD Tolbert. Met €0,19 per km.
- Cadeaubonnen kunnen niet worden ingeruild voor geld.
- Achterop de cadeaubon vind u een unieke code, bent u bij verzilveren van een cadeaubon niet in staat de unieke code te benoemen ben ik genoodzaakt de cadeaubon ongeldig te verklaren.
- Een aangeschafte cadeaubon zal persoonlijk worden overhandigt of opgestuurd. BenteFotografie is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de cadeaubon vanaf het moment dat ik hem uit handen geef/op de post doe.
- Betaling van een cadeaubon geschiedt op rekening door middel van een factuur.
 

©Bentefotografie - 2021