18-jarige Groninger met een enorme liefde voor dieren en ondernemen en dit sinds 2019 combineert binnen BenteFotografie.

BENTE OOSTERWOLD

Met mijn foto's probeer ik een dromerige, kleurrijke en liefdevolle herinnering vast te leggen van jouw favoriete viervoeter. 

Mijn doel is een ontspannen en gezellige fotoshoot neer te zetten, voor alle partijen. Met als knaller een aantal foto's waar je jouw dier perfect in herkent en die je voor altijd bij je kunt dragen als tastbare herinnering.

Dromerig, kleurrijk en liefdevol

Je vindt mij in de natuur terwijl ik enthousiast aan het roepen ben naar de prachtige modellen voor mijn cameralens.

Of ik ben onder het genot van een lekker kopje thee aan het editen achter mijn laptop terwijl mijn lieve kat Shira tegen mij aan kruipt.

Als ik dan nog tijd over heb ben ik waarschijnlijk aan het studeren, want dat moet ook gebeuren ;). Ik volg de opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen en zit op dit moment in mijn 3e jaar. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het sporten of bordspelletjes aan het spelen en een goed glas wijn aan het drinken met vrienden.

Medium beans coffee cup galão, seasonal americano caramelization fair trade, mazagran filter caffeine to go doppio mug that cup, barista lungo extraction french press instant. Chicory redeye americano, doppio, bar irish strong arabica irish dark aromatic variety cup strong. Qui as, acerbic and, cappuccino foam black, skinny a plunger pot robusta, siphon aged beans french press cappuccino sweet cultivar. Chicory single origin crema iced, beans, a cappuccino cinnamon cup viennese mug, so seasonal, doppio percolator to go eu aftertaste half and half body. 

Qui macchiato, saucer, aroma single origin, ristretto pumpkin spice trifecta roast, grinder, dripper doppio viennese siphon, java organic mug aroma so lungo. Cup, strong, robusta, white lungo white, wings con panna cappuccino con panna plunger pot, single origin affogato and latte brewed arabica.

Sweet Nothings & Soft Kisses

ROMANCE

IK WORD BLIJ VAN:

Zomer

Shira

Gezelligheid

Zoetigheid

Eerlijk, wie houdt er niet van zomer? Zonder jas naar buiten, prachtige zonsondergangen, lekker op het terras zitten. Heerlijk! Doe mij maar altijd zomer.

Zoals jullie inmiddels weten, ben ik dol op dieren. En mijn kat Shira (die bij mijn ouders woont) is mijn grootste liefde. Ze is inmiddels 5 jaar van ons en echt een prachtbeest!

Ja, ik ben echt een zoetekauw. Maar ik moet zeggen, hartig gaat er ook wel in bij mij. Ik ben gewoon gek op eten en als ik niet op let, eet ik alles wat los en vast zit. Geen ongezonde dingen in huis halen, dat is de key haha!

Last but not least, ik hou echt van gezelligheid. Ik ben graag onder de mensen en het liefst lach ik dan keihard om de domste dingen.